Om rahbaeks

Kære dig – velkommen til rahbaeks,

 

Siden jeg var helt lille har jeg elsket alle former for kreativitet. Særligt elsker jeg at male – at lave fine blyantstegninger, akryl på lærreder og akvarel malerier. Min produktion af diverse malerier var i min barndom temmelig stor – herunder tæller akrylmalerier som mine forældre blev tvunget til at hænge op i stuen og mine utallige akvarelmalerier som blev sendt som postkort til den resterende familie og venner. Nu synes jeg dog selv, at være blevet mere målrettet i min kreative produktion.  Man finder mig derfor som oftest igang med at male akvarel. Jeg elsker at give mig selv tid til, at kunne fordybe mig i akvarellens udvikling og se, hvor farverne og stregerne tager mig hen.

 

rahbaeks er akvarelprints med et nordisk, minimalistisk og naturinspireret udtryk. Alle billederne er simple og i rolige farver – som jeg elsker det. Grundet billedernes enkelhed, vil de fungere alsidigt i hjem med forskellig indretningsstile.
Alle billeder bliver malet i hånden med akvarel maling, hvorefter de bliver trykt på kraftigt kvalitetspapir. Papirets gode kvalitet gør, at nuancer og udtryk bevares på printet.

 

rahbaeks vil løbende tilføje nye akvarelprints i shoppen, og har du et helt særligt ønske – måske til dig selv, måske til en gave – er du hjertelig velkommen til at kontakte mig.

 

Kærlige Hilsner

Lotte

Take your time to do what makes your soul happy

Pin It on Pinterest